mimi3 Napisano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2005 czesc wszystkim prosze powiedzcie mi jakie sa najczesciej zadawane pytania przez konsula konsula jak nalezy sie tam zachowywac co odpowiadac pomocy jak najwiecje prosze
Meg Napisano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2005 Witam! Przede wszystkim naturalność-spokojnie podejdz do sprawy (hmm wiem, że trudno)ale naprawdę jest to normalna rozmowa a odpowiadac na pytania chyba umiesz! Pytanka: w jakim celu - na ile - jesli jestes na studiach to miej ze soba legitke i indeks - kiedy widzialas ostatnio os. ktora cie zaprasza - co chcesz zwiedzic jesli turystycznie sie wybierasz itp Naprawdę nie ma sie czego bac to sa góra 2min opowiadasz o sobie! Powodzenia życzę!Usmiech i wiara!
mimi3 Napisano 6 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2005 ja juz sie boje a dopiero na miejscu w styczniu mam zamiar skladac orientujecie sie jak czesto sa one teraz przyznawane jesli chodzi o Krakow/i co odpowiadac jak np zapytaja na ile i kiedy ostatnio widzialam te osobe do ktorej jade i jeszcze inne pytania i odpowiedzi pomocy juz sie trzese:))
Meg Napisano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2005 W sumie nie wiem jak często są przyznawane-a co masz odpowiadać hmm..najlepiej mówić prawde wtedy się niepomieszasz w zeznaniach! bedzie oki! ja tez bardzo przezywałam przed spotkaniem a na samym miejscu spokój i uśmiech!więc teraz mozesz sie denerwowac byle na rozm. być opanowanym!jak wczesnie wyladujesz niepozytywną energie to potem pełnia szczescia i za ocean :!: frruuu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.