Skocz do zawartości

prosze pomocy co u konsula

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc wszystkim prosze powiedzcie mi jakie sa najczesciej zadawane pytania przez konsula konsula jak nalezy sie tam zachowywac co odpowiadac pomocy jak najwiecje prosze

Napisano

Witam! Przede wszystkim naturalność-spokojnie podejdz do sprawy (hmm wiem, że trudno)ale naprawdę jest to normalna rozmowa a odpowiadac na pytania chyba umiesz!

Pytanka: w jakim celu

- na ile

- jesli jestes na studiach to miej ze soba legitke i indeks

- kiedy widzialas ostatnio os. ktora cie zaprasza

- co chcesz zwiedzic jesli turystycznie sie wybierasz itp

Naprawdę nie ma sie czego bac to sa góra 2min opowiadasz o sobie!

Powodzenia życzę!Usmiech i wiara!

:)

Napisano

ja juz sie boje a dopiero na miejscu w styczniu mam zamiar skladac orientujecie sie jak czesto sa one teraz przyznawane jesli chodzi o Krakow/i co odpowiadac jak np zapytaja na ile i kiedy ostatnio widzialam te osobe do ktorej jade i jeszcze inne pytania i odpowiedzi pomocy juz sie trzese:))

Napisano

W sumie nie wiem jak często są przyznawane-a co masz odpowiadać hmm..najlepiej mówić prawde wtedy się niepomieszasz w zeznaniach! :) bedzie oki! ja tez bardzo przezywałam przed spotkaniem a na samym miejscu spokój i uśmiech!więc teraz mozesz sie denerwowac byle na rozm. być opanowanym!jak wczesnie wyladujesz niepozytywną energie to potem pełnia szczescia i za ocean :!: ;) frruuu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...