cherrrypie Napisano 8 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2023 Witam Na wstepnie chcialam powiedziec ze strasznie sie ciesze ze znalazlam to miejsce. Potrzebuje pomocy, szukalam na wlasna reke ale szczeze nie wiem od czego zaczac. Jestem architektem , projektuje domy robie tez vizualizacje 3d wnetrz i domow. Moj narzeczony jest amerykaninem z okolic Bostonu , planujemy slub i moja przeprowadzke do niego. Niestety z tego co czytalam tutaj oczekiwanie na wize malzenska trwa . Plus musimy najpierw wziasc slub Dlatego moj post tutaj. Pomyslalam ze moze ktos mial podobne doswiadczenie i ma jakies rady . Chcialbym pracowac w zawodzie jak juz sie przeprowadze jako freelancer wizualizacje lub zdalnie pomogac jako architekt / rysowane planow itd/ . Pomyslalam ze moglabym zaczac pracowac dorywczo teraz z Polski , moglabym tak odlozyc pieniadze na bilet idt. Szukalam zlecen na wlasna reke ale Jezu to jest jak rzeka. Prosze pomozcie jak zaczac w USA z tym tematem. Jakies rady osob ktore pracuja jako architekt . Z gory dziekuje , kazda rada jest mile widziana. Goska Cytuj
Roelka v.2 Napisano 8 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2023 Wydaje mi sie, ze chcac pracowac jako freelancer dla pracodawcy w USA i tak jest ci potrzebny SSN i pozwolenie na prace/zielona karta. Bilety do USA mozna teraz kupic nawet za okolo $400 (Wawa - Chicago), wiec tak dlugo odkladac nie trzeba. :p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi