golon Napisano 27 Maja Zgłoś Napisano 27 Maja Witam! Chciałem was podpytać. Otóż zakupiłem auto w Europie które było wcześniej sprowadzone z USA. Auto było od podstaw restaurowane przez prawie 3 lata. Niestety podczas remontu zostały zagubione wszystkie dokumenty. Auto jest od 2022r w Polsce i udało mi się sprawdzić że zostały za niego uiszczone opłaty celno skarbowe w grudniu 2022r w placówce w zielonej górze. Niestety nie posiadam do niego żadnych dokumentów oprócz ksera dowodu i umowy kupna sprzedaży. Czy jest jakaś szansa odzyskać jakoś dokumenty z USA albo wyrobić jakieś duplikaty? Cytuj
cavscout Napisano 28 Maja Zgłoś Napisano 28 Maja 7 hours ago, golon said: Witam! Chciałem was podpytać. Otóż zakupiłem auto w Europie które było wcześniej sprowadzone z USA. Auto było od podstaw restaurowane przez prawie 3 lata. Niestety podczas remontu zostały zagubione wszystkie dokumenty. Auto jest od 2022r w Polsce i udało mi się sprawdzić że zostały za niego uiszczone opłaty celno skarbowe w grudniu 2022r w placówce w zielonej górze. Niestety nie posiadam do niego żadnych dokumentów oprócz ksera dowodu i umowy kupna sprzedaży. Czy jest jakaś szansa odzyskać jakoś dokumenty z USA albo wyrobić jakieś duplikaty? Byc może ostatni właściciel auta w w USA (osoba która je kupiła i sprowadziła do Polski) powinna mieć możliwość dostać kopie zagubionego title, ale jeżeli tylko aktualnie było to zarejestrowane w lokalnym stanowym DMV. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi