karolD22 Napisano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2005 Mam pytanko. Ja mam promeskę do 15 marca 2006r. chcę jechać w lutym i czy jest możliwe, żeby na granicy wbili mi dłuży pobyt niż promesa? Drugie pytanie dotyczy przedłużenia pobytu, wiem że trzeba złożyć dokumenty do odpowiedniego biurze, ale może ktoś mi podpowie czy jest to wielki problem i czy wystarczy byle jaki pretekst np. chęć dłuższego zwiedzania
Jarek1122 Napisano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2005 Mam pytanko. Ja mam promeskę do 15 marca 2006r. chcę jechać w lutym i czy jest możliwe, żeby na granicy wbili mi dłuży pobyt niż promesa? Tak. bo w ambasadzie dostałes tylko promese, a w stanach dostajesz wieze i to jest wazniejsze. Drugie pytanie dotyczy przedłużenia pobytu, wiem że trzeba złożyć dokumenty do odpowiedniego biurze, ale może ktoś mi podpowie czy jest to wielki problem i czy wystarczy byle jaki pretekst np. chęć dłuższego zwiedzania Zwiedzanie napewno odpada nie pzredłuza ci wizy. Ale nauka angielskiego w szkole tak, wtedy zmieniasz status wizy na F1.
karolD22 Napisano 20 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2005 Czy musi być szkoła czy może jakiś kurs językowy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.