Evrin Napisano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2004 mam w wizie 2 gwiazdki. Urzednik Imigration maglowal mnie z 5 minut(sama gadka) - gdzie jade(pytal 2 razy) -po co jade(3 razy) - gdzie bede pracowala(2 razy) -kiedy wracam -kiedy zaczyna mi sie szkola - co bede robila w stanach - czy juz kiedys tu bylam na szczescie zachowalam trzezwosc umyslu i mu odpowiadalam ze stoickim spokojem.
Flame of Udun Napisano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2004 mam w wizie 2 gwiazdki. Urzednik Imigration maglowal mnie z 5 minut(sama gadka)- gdzie jade(pytal 2 razy) -po co jade(3 razy) - gdzie bede pracowala(2 razy) -kiedy wracam -kiedy zaczyna mi sie szkola - co bede robila w stanach - czy juz kiedys tu bylam na szczescie zachowalam trzezwosc umyslu i mu odpowiadalam ze stoickim spokojem. A chlopaka? Tez przepytywal? On ma 2 gwiazdki prawda?? F
Evrin Napisano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2004 Witaj Fiendix Tak, on tez ma 2 gwiazdki i tez go przepytywali, troche krocej niz mnie ale tez. nie wiem czy to na zwiazek z gwiazdkami... Poszlismy do roznych osob, bo tak chyba bylo dla nas bezpieczniej i lepiej. wazne ze juz tu jestesmy pozdrawiam zza oceanu ewa
w0jn4 Napisano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2004 Ja mam dwie gwiazdki i mnie o nic szczegolne nie pytal poza: gdzie jedziesz? jako kto bedziesz pracowal? i to wszystko. Moja koleznaka rowniez nie miala zadnych problemow a miala jedna gwiazdke. Nie przejmujcie sie tymi gwiazdkami.
Doctor Napisano 24 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2004 "jesli bys miala "two year rule applies" to nie mozesz wjechac na J1/H2B przez kolejne 2 lata.." Section 212e chyba nie dotyczy wizy J1 mówi o tym, ?e nie mo?na staraa sie o wizy imigracyjne i typu "h" przez 2 lata ale na J1 mo?na wyjechaa. (Jestem tego przyk3dem w 2000 mia3em "two year rule does applay" a nieca3e 12 miesiecy pó1niej znów by3em na W&T) PS 2 razy mia3em po 2 gwiazdki i nigdy nie rozmawia3em wiecej ni? 2 minuty
goshag Napisano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2005 hehe, ale numer, przygladam sie tej dyskusji o gwizdkach i az z ciekawosci sięgnęłam do paszportu - i wiecie co? w zeszłym roku byłam w usa na j1 i dopiero teraz zobaczylam ze ja mam 1 * pod zdjeciem!!! :oops: wow co za spostrzegawczość. A co do zwiazku z posiadana liczba gwiazdek a przesluchaniem na granicy - to musze powiedziec ze bylo calkiem milo - cos tam sie pani spytala, ale raczej miła atmosfera.
wiola Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 Słyszałam taką wersję * - spokojniutko na granicy ** - odrobine dłuższa rozmowa ***- uważaj na swoje odpowiedzi :wink: Mam ** i w tej chwili tym sie nie martwię, przeciez mam zamiar odbyć podróż zycia i spedzic wyjątkowy czas na wchodnim wybrzeżu (chyba nie pomyliłam kierunkow :oops: ) wyłącznie turystycznie...wieć czym mam się martwić. Jestem grzeczną dziewczynką, zawsze.....no prawie zawsze :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.