jadzia Napisano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2005 jestem studentka, chce jechac do wielkiej brytania na jakis program w rodzaju Work&Travel. moze ktos mi polecic jakies biura?
Gość Napisano 1 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2006 czemu nikt nic nie wie????? ja tez szukam info na temat takich biur..
jadzia Napisano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2006 jakbys znalazla jakies ciekawe biura to odezwij sie ja tez jestem z krakowa
Mateusz Napisano 2 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2006 witam , ja wyjechale w zeszlym roku w marcu z LSJ ze Szczecina do pracy w burger kingu, na poludniu Anglii. Kontrakt dostalem do domu, wiec jechalem na spokojnie. Po kilku miesiacach znalazlem dobrze platna prace w biurze finansowym tego samego osrodka w ktorym zaczynalem w retail cateringu:) Z uslug LSJ jestem zadowolony-dwie uwagi to posrednictwo w kupnie biletu-kupujcie samodzielnie!!!!!! , druga sprawa jest taka ze na kontrakt czeka sie czasem kilka miesiecy:((( Momo wszystko polecam!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.