Skocz do zawartości

Podziekowania

Marcus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przepraszam z gory jesli umiescilem temat w zlym dziale.

Na poczatku chcialbym powiedziec Witam !

Cel pisania tego postu to Podziekowania WIELKIE dla Was Wszystkich Ktorzy pomogli mi uzyskac badz udzielili mi informacji nakierowali, powiedzieli co i jak i dla tych ktorzy chcieli a nie mogli bo nie wiedzieli oraz dla tych ktorzy nie wiedzieli ale nawet jakby wiedzieli to by nie powiedzieli :) 26 grudnia szczesliwie wrocilem z podrozy mojego zycia, z dwoch najlepszych miesiecy jakie moglem przezyc, bylo to w Nowym Yorku dziekuje bo rowniez Dzieki Wam bylo to mozliwe !

Pozdrawiam..

Napisano

Dobre pytanie musze przyznac, tym bardziej ze tak wlasciwie nie zastanawialem sie nad tym bedac tam. Sprobuje odpowiedziec ale nie na temat calych stanow ok ? :) Jesli chodzi o NY w wiekszosci Manhattan napewno tak, napewno w wiekszosci chociazby dlatego ze pozwala na duza samodzielnosc jesli chodzi o osoby poruszajace sie na wozkach Inwalidzkich, wiekszosc (nie wszystkie) kraweznikow na rogach sa sciete co pozwala na wjazd i zjazd bez obaw, autobusy sa przystosowane i co mnie normalnie zaskoczylo, dla ludzi na wozkach za free! a wlasciwie chyba dla wszystkich ktorzy uzywaja windy w tylnych drzwiach, no ale niechce tutaj "fanzolic farmazonow" :) Zycie jest drogie to minus ale zawsze jakis sie znajdzie, mysle ze jest wiecej niz jeden jednak w moim wypadku chyba wiecej jest plusow. Mimo wszystko nie do konca jestem pewien czy wolalbym tam mieszkac czy tez czesciej odwiedzac w celach turystycznych, tym bardziej jesli chce sie byc blisko ludzi ktorych zna sie od "wiekow" ktorzy sa w PL badz gdzies w Europie a w Europie jakby tak wszedzie jest blizej anizeli z USA do Europy, mam racje ? Nie wykluczam jednak ze byc moze kiedys kiedys zmienie zdanie i zechce tam wrocic i zostac na stale. :)

Pozdrawiam

ps. Mingan dziekuje za uswiadomienie mi ze mam nie aktualna wiadomosc ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...