treska Napisano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 Jak to jest z rezerwacja biletow? Bo slyszalam ze mozna zarezerwowac kilka biletow np. na rzone dni, tylko nie wiem na jakiej zasadzie to dziala i czy cos takiego jest wogole mozliwe? Czy jesli nie dostane wizy, to bez problemu moge taka rezerwacje odwolac? Pozdrawiam, Teresa
wipeout Napisano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 Ja dziś odwo3a3am trzecią rezerwacje, bo wiza ciągle nie przysz3a z ambasady. W tej chwili mam dwie rezerwacje - na sobote i wtorek A wiec jak widac mo?na
treska Napisano 3 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 Ok, ale czy wnosiles na poczatku jakies dodatkowe oplaty, lub innego tego typu sprawy? czy te rezerwacje byly w ramach tej samej firmy? cos wiecej na ten temat? Pls Pozdrawiam, Teresa
wipeout Napisano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 Nie wnosi3AM ?adnych op3at poniewa? bilet kupuje w biurze z którym jade, wiec mają moją zaliczke i rezerwują o co prosze
Evrin Napisano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 ja tez robilam wiele rezerwacji, z ktorych potem rezygnowalam. zazwyczaj jest tak, ze bilet musisz wykupic ok 2 tyg. przed wylotem. jednak Lufthansa kaze placic za bilet w przeciagu 48h(g3ówne biuro) a u pośrednika normalnie(j.w.). wipeout moze daj sobie opis : "jestem kobietą......" pozdrawiam serdecznie:D Ewa
Endriu Napisano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2004 za rezerwacje sie nie p3aci. To czy bilet nale?y wykupia 2 tygodnie, miesiąc wcześniej czy w ciągu 72 godz. od rezerwacji zale?y bodaj?e od taryfy biletu. A co do paszportów to mój te? gdzieś sie zagubi3, a bilet mam ju? wykupiony niestety (w środe wylot) i jak jutro sie coś nie oka?e co z paszportem to lipa straszna Trzymajcie kciuki ludziska, dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.