Skocz do zawartości

BTC....co o nim myślicie?!?!?!?!?!

nela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tez mialem zamiar wybrac Borgate tyle z nie zapewniaja zakwaterowania.jade pierwszy raz i wole miec wszystko dograne tu na miejscu.Co do tragow to duzo osob gromadzilo sie przy stnowisku HMS Host a slyszlaem ze praca u nich do latwych nie nalezy wiec...w ogole nie widzialem oson przy drd pools.bylem w grupie na 10.30 wiec moze wszystko bylo juz zajete

Napisano
Ja jade do całkiem innej branży a mianowicie do Yellowstone...

Lupus85, mam nadzieję odwiedzić ten park kiedyś...

powodzenia tam na miejscu ;)

...mialem zamiar wybrac Borgate tyle z nie zapewniaja zakwaterowania...

sims, w takim razie wiesz już gdzie wylądujesz w stanach?

też miałem obawy na początku, żeby nie brać kasyn bo nie zapewniają mieszkania etc, ale powiedziałem sobie, że dobrze będzie i trzeba zaryzykowa czasem.. też jadę I raz do USA

pozdrawiam

Napisano
też miałem obawy na początku, żeby nie brać kasyn bo nie zapewniają mieszkania etc, ale powiedziałem sobie, że dobrze będzie i trzeba zaryzykowa czasem.. też jadę I raz do USA

pozdrawiam

hehe ja tez sie balem, ale wszyscy ktorzy byli juz w kasynach mowili ze z hausingiem nie ma problemu- zawsze cos sie znajdzie ;)

Napisano
sims, w takim razie wiesz już gdzie wylądujesz w stanach?

wiem gdzie bede pracowal, a gdzie wyladuje to zalezy od ceny biletow

Napisano
Ja jade do całkiem innej branży:) a mianowicie do Yellowstone. A co do Targów,mieli wpuszczać o 8:30, a rozpoczęło się parę minut po 9:00. W sumie do Yellowstone było najmniej chętnych(moze i dobrze? :) ),a większość osob była z biura BTC.

Heh, nic dziwnego, ze do Yellowstone było mało chętnych - podobnie było w zeszłym roku, także do Xanterra, bo to chyba miejsca dla tych, co naprawde kochają przyrode i nie zalezy im na pieniądzach... Na WAT 2005 wybierałam sie z kolega, który się uparł na wyjazd do Yellowstone, ja zdecydowałam sie na Busch Gardens i spedziłam cudowne wakacje, a kolega w Yellowstone narzeka do dzis, ba, stwierdzil,ze juz w zyciu do USA nie pojedzie - przyroda owszem piekna, ale tylko tyle - zarobil grosze, a do tego mieszkali z kolegami w jakiejs norze, wszedzie łaziły kojoty i jeszcze zatrzymano im paszporty, zeby przypadkiem nie uciekli w poszukiwaniu innej pracy...

ale może Ty będziesz miał więcej szczęścia, czego życzę ;)

a nt. BTC się już wypowiadałam i jak najbardziej polecam :) chociażby za to, że pomogli mi gdy przymierzając się do powrotu do Polski miałam problemy ze zmianą biletu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...