brg Napisano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2006 Bardzo powaznie zastanawiam sie nad wyjazdem do jednego z magazynu jaki oferuje Columbus Club. Praca na wozkach widlowych, podobno dosc ciezka. Byl ktos i moglby sie podzielic wrazeniami?
karus Napisano 19 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2006 będąc w stanach słyszałem o pracy w magazynach i na pewno jest to praca bardzo cięzka kolesie o których słyszałem przywieżli dużo forsy ale poweidzieli ze juz więcej nie pojadą.... praca czesto jest w chłodniach potocznie to magazyn ale tak naprawdę pracujesz w minusowych tempreaturach po czym wychodzisz na słońce .... reumatyzm jak złoto... ale zależy od szczęscia
darop Napisano 25 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2006 dokładnie moge potwierdzić bardzo ciężka praca ta o której ja wiedziałem polegała na układaniu kartonów w magazynach, podstawowym narzędziem w takiej pracy jest specjalny pas ułatwijący ich podnoszenie, warunkiem uzyskania pracy było min. podniesienie ciężaru 35kg. stawki duże jak na nasze realia bo powyżej 10$/h. PS. słyszałem o takiej pracy Suffolk(VA) -magazyny Target i NewPort News(VA)- mgazyny wojskowe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.