patty268 Napisano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2006 Czy wysyłaliście może list z podziękowaniem dla pracodawcy?
adrianger Napisano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2006 Czy wysyłaliście może list z podziękowaniem dla pracodawcy? Pierwsze slysze o takim liscie. Znam list motywacyjny, referencyjny... nigdy nie wysylalem takich rzeczy. To nie znaczy, ze Ty nie musisz...
tissaya Napisano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2006 Pierwsze slysze o takim liscie. Znam list motywacyjny, referencyjny... nigdy nie wysylalem takich rzeczy. To nie znaczy, ze Ty nie musisz... nie wysylales listu do pracodawcy,po otrzymaniu placament'a???? ja wysłałam:)- i otrzymalam odpowiedzi na pytania potem:] patty268-jak najbardziej wyslij,zaptaj sie o rzeczy,ktore bedziesz chciala znac,itd:),podaj swoje namiary e-mailowe-tak ja otrzymalam odp od moich pracodawcow:)pzdr:)
patty268 Napisano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2006 dzięki za odpowiedzi:-) tissaya, a wysyłałaś e-mailem czy zwykłym listem?
adrianger Napisano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2006 nie wysylales listu do pracodawcy,po otrzymaniu placament'a????ja wysłałam:)- i otrzymalam odpowiedzi na pytania potem:] A on nie napisal, ze to po otrzymaniu placementu. W takim przypadku wyslalem - ale napewno nie nazywa sie to list z podziekowaniem... :DD
newyorker Napisano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2006 adrianger a Ty jak wyslales to podziekowanie e-mailem czy zwyklym listem ?
pawelkrk2 Napisano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2006 ja pamietam ze po potwierdzeniu i otzrymaniu placementu dostalem od CA jakas strone na ktorej byly moje dane itp i pisalo zbeym to wyslal do dyrektora campu z krotka informacja o sobie itp... ale nei zrobilem tego bo mi sie nie chcialo:)ale jeden chlopak wyslal mu pocztowke z Krakowa i widzialem ja pozniej u niego w gabinecie przyczepiona na scianie, takze na pewno to byl dla niego plus, na dodatek trafil na goscia ktory byl w Krakowie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.