Ex Napisano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2004 Witam Jakis czas temu wypelnilem formularz (internetowy) o wize turystyczna. Wypelnialem go w jezyku polskim,z polskimi znakami.Jednak pojawil sie blad nieprawidlowych znakow. To pozmienialem w rubryce identyfikacyjnej tak zeby nie bylo polskich liter (ale w punktach 20,26,26... itp nie zamienialem juz polskich liter,bo blad przestal sie wyswietlac. Po zakonczeniu pojawil sie formularz wypelniony juz w formacie PDF i w tych polach gdzie byly polskie znaki jest zamiast nich takie cos np : zamiast 3 - Ł np. i na ostatniej stronie zamiast kodu paskowego jest takie cos I chcialbym sie dowiedziec czy to jest normalne. Jesli nie to czy jeszcze raz skladac podanie ?? Jak myslicie ??? Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Czekam na pomoc
dżanka Napisano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2004 wszystko jest ok. nie zwracają tak bardzo uwagi na te przefa3szowania w polskich znakach. a to co zamieści3eś jest very important i musisz to miea na wizycie w ambasadzie!!! wszystkie trzy strony pzdr
Flame of Udun Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Nie uzywaj polskich znakow wogole. F
ed0 Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Ja bym radzil wypelnic jeszcze raz bez polskich znakow, kod kreskowy musi byc. pozdrawiam
Ex Napisano 8 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Ehh. No i nie wiem co robic :/ Ale u was kod kreskowy byl pelny ?? czy tez z taka luka jak u mnie ??? Dzieki za zainteresowanie !!!
ed0 Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Napisz poprostu jeszcze raz to z polskimi znakami all, dostatniesz nowy kod kreskowy i po klopocie. (kuzynek mial to widzialem ze normalny)
Marek Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Czesc Ex, Nic sie nie martw. Ten kod ma dokladnie tak wygladac. Zalatwialem wize miesiac temu i mialem identyczny kod. Nie sadze aby mialo to cokolwiek wspolnego z polskimi czcionkami. Urzednik skanuje kod i wszystkie Twoje dane wprowadzaja sie automatycznie do systemu. Wydaje mi sie, ze zwykly kod kreskowy nie mam po prostu mozliwosci pomiescic tylu informacji. Pozdrawiam, Marek
Ex Napisano 8 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Dzieki za pomoc !!! Bardzo mi pogliscie,bo zaoszczedzilem pare zlotych na infolini Pozdrawiam jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.