Endriu Napisano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2004 A mo?e by tak zorganizowaa zlot forumowców w USA? Np. gdzieś pod Kapitolem lub w innym miejscu w Stanach? Fajnie by by3o... Prosze o opinie, ja wracam do pakowania
Marcin20 Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Hehe ja z wielka checia bym sie spotkal z forumowiczami . Miejsce spotkania Kapitol bardzo dobre, bede mial niedaleko . Jestem zdecydowanie "ZA" .Moze beda beda chetni do takiego spotkania ??
w0jn4 Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Ciekawy pomys3, w zasadzie jak bede juz na miejscu i znajde chwile czasu to rowniez bardzo chetnie bym sie spotkal z Wami
tatronic Napisano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2004 Jestem ZA!!!Bardzo fajnie pomys3.Czekam jak temat sie rozwinie
Evrin Napisano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2004 Pomysl bardzo fajny, tyle, ze nierealny Licze jednak na to, ze bedziemy sie spotykac na forum rowniez po naszych powrotach ze Stanow Pozdrawiam Ewa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.