Evrin Napisano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2004 Do kiedy musicie lub musieliście z3o?ya wszystkie dokumenty i wp3acia kase??? Jade z Fosterem i termin na wszystko by3 do 23 stycznia... ciekawa jestem, bo jeszcze im wszystkiego nie przyslalam ale nie dostalam ?adnego ponaglenia wiec nie bedzie chyba problemu.
hubma Napisano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2004 zalezy kiedy masz planowyany wylot i start programu ... im szybciej tym lepiej bo pozniej moze sie z wiza przciągaa :x
Destination America Napisano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2004 Nic sie raczej nie stalo. Ja dopiero wczoraj wplacilem wpisowe, dokumenty wysylam w przyszlym tygodniu. Zadzwon do FOSTERA i powiedz jak sprawa wyglada, a poniedzialek wyslij to co jest jeszcze niezbedne na tym etapie.
Margo Napisano 5 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2004 Ja dopiero wstepnie zadeklarowalam sie w Fosterze w poniedzialek ( 2-ego). W nastepnym tygodniu zaczne zalatwiac wszystkie formalnosci:)
mancir Napisano 12 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2004 zawsze by3o tak ze nawet w marcu przyjmuja jeszcze ludzi zeby jak najwiecej sie nachapac, wiec problemu chyba nie bedzie
Margo Napisano 12 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2004 z tego co wiem...to w Fosterze na dzien dzisiejszy przedluzyli termin do 23 lutego
mancir Napisano 12 Lutego 2004 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2004 ja jecha3em z Guliwera i tam przed3u?ali w ten sposób ciągle. I co chwile miejsc niby nie by3o i za 2 dni dostawali niesamowitym cudem kolejne miejsca i tak do konca marca na pewno jeśli nie d3u?ej :smt038
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.