rafall Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Jestem oficialnie bezrobotny, pracuje na czarno bo takie sa realia Polski i chcialbym na kilka tygodni wyjechac do USA. Co sadzicie, czy mam szanse na otrzymanie wizy ? Dziekuje za porady Rafall
Flame of Udun Napisano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2004 Jestem oficialnie bezrobotny, pracuje na czarno bo takie sa realia Polski i chcialbym na kilka tygodni wyjechac do USA. Co sadzicie, czy mam szanse na otrzymanie wizy ?Dziekuje za porady Rafall Generalnie male masz szanse - ale zawsze mozesz miec fuksa... F
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Jestem oficialnie bezrobotny, pracuje na czarno bo takie sa realia Polski i chcialbym na kilka tygodni wyjechac do USA. Co sadzicie, czy mam szanse na otrzymanie wizy ?Dziekuje za porady Rafall Generalnie male masz szanse - ale zawsze mozesz miec fuksa... F hehe, dobrze powiedziane Przychylam sie do stwierdzenia Fiendix'a - powiedzialabym nawet ze skrajnie male... :cry:
Lakier21 Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Ja sądze tak zawsze masz jakies szanse moja Ciotka jest i byla bezrobotna i dostala wize od reki i za pierwszym razem nawet papierow nie przygotowywala jako takich powodzenia probuj wszyscy probują
Lakier21 Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 Aha i jeszcze jedno postaraj sie za3atwic papierki ze pracujesz mnie to kosztuje ale zaplace tylko wtedy jak dostane wize.
Diamond Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 No pewnie, probowac zawsze mozna. Szanse mierne, ale probowac zawsze mozesz. A nuz jestes w czepku urodzony i spodobasz sie panu konsulowi Powodzenia, D.
Evrin Napisano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2004 ja jako realistka niewierzaca w cos takiego jak fuks, uwazam ze na wize bezrobotna osoba nie ma szans. ale oczywiscie zycze powodzenia i otrzymania wizy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.