jellyfish Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 jutro mam rozmowę z konsulem-planowany wyjazd za 2 tygodnie, na ferie, po sesji, na ślub znajomych. Opóźnienie dzieki cudownej poczcie polskiej, która zagubiła zaproszenie numer 1:(( Tylko że ja mam zaliczenie jutro:((( na którym fizycznie nie muszę być ale mój indeks owszem. Czy mogę razem z legitymacją zaoferować konsulowi ksero indeksu? Błagam o odpowiedź
tissaya Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 myśle ze tak,jesli mu wytłumaczysz jaka jest sytuacja:) powodzenia:)
jellyfish Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 dziękuje za pocieszająca odpowiedź staram się sobie wmówić, że tam w konsulacie to też ludzie pracują, ale z części postów wynika że może jednak niekoniecznie
SantaCruz_CA Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 dziękuje za pocieszająca odpowiedźstaram się sobie wmówić, że tam w konsulacie to też ludzie pracują, ale z części postów wynika że może jednak niekoniecznie idz do NOTARIUSZA!!! i niech on zrobi ksero tego indeksu i poswiadczy prawdziwosc- bo wlasnie w ten sposob sie zawsze przedstawia ksera dokumentow ! takie zwykle ksero to mozesz sobie nawet w photoshopie wyczarowac- i oni o tym wiedza..
KB Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 A moze pieczatka z sekratariatu Twojej uczelni wystarczy?? Kazda taka instytucja ma pieczatke, "za zgodnosc z oryginalem"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.