vcarter Napisano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2006 www.whynotusa.pl chcialbym sie zapytac czy ktos korzystal z tej firmy ? pytam dlatego bo poki co w moim miescie innej firmy nie znalazlem zajmujacej sie W&T ... z gory dzieki za opinie ...
Cina Napisano 23 Maja 2006 Zgłoś Napisano 23 Maja 2006 Powiem tyle ze jade w tym roku z tego biura narazie jest wszytsko ok
ashanti Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 ja byłam z nimi rok temu pierwszy rok i teraz juz powoli pakuje wazlizki - znów ich wybrałam. Znów sie sprawdzili! na razie odpukac jest OK!
sowaxl Napisano 12 Maja 2007 Zgłoś Napisano 12 Maja 2007 Ja jade pierwszy raz z tym biurem i mam nadzije ze wszystko bedzie ok. A jade na Alaske
TranceAddicted Napisano 7 Marca 2011 Zgłoś Napisano 7 Marca 2011 Ja byłam rok temu na Alasce i jestem baardzo zadowolona. Jesli nie boisz sie pracy i jedziesz tam zarabiac pieniazki to bedziesz zadowolony;) No chyba ze jedziesz zarobic i pozniej po podrozowac po stanach. Świetna przygoda;)
fruttidimare Napisano 11 Marca 2011 Zgłoś Napisano 11 Marca 2011 Ja też bylam z tym biurem. Same pozytywy. Jak jedziesz na alaske to musisz sie nastawic na ciezka prace. ale za to kasa jest pozadna i mozesz ten wyjazd polaczyc z wakacjami.
Madame Napisano 18 Marca 2011 Zgłoś Napisano 18 Marca 2011 Ja jade pierwszy raz z tym biurem i mam nadzije ze wszystko bedzie ok. A jade na Alaske
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.