Ankas Napisano 11 Marca 2006 Zgłoś Napisano 11 Marca 2006 Wygląda na to, że się doczekałeś Majowy cut number to 12850, Twój jest niższy więc wizytę w ambasadzie będziesz miał w maju. Gratuluję
dariusz Napisano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2006 nareszcie pozytywna wiadomosc oby tak zobaczymy
Ankas Napisano 15 Marca 2006 Zgłoś Napisano 15 Marca 2006 Mam prośbę - napisz, gdy otrzymasz drugą kopertę - chciałabym zorientować się na jaki czas przed ustalonym terminem spotkania w ambasadzie wysyłają zawiadomienie. Ja wciąż czekam, mam trochę wyższy numer
micko Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 Roznie bywa, niektorzy otrzymuja 4-6 tyg przed rozmowa ja dostalem 3 tyg. przed - mialem juz wszystkie papiery gotowe wiec nie bylo problemu.
majk Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 Tak jak powyzej standard to 4-6 tygodni. Choc zdarzaja sie nawet ekstemalne przypadki ze papiery nie dochodza, wtedy trzeba interweniowac w ambasadzie. W tych przychodzacych papierach nie ma specjalnie nic waznego, oprocz kartki z zaproszeniem na dany dzien na rozmowe. Reszta to instrukacja co trzeba przygotwac. Tak wiec jezli ktos wie ze ma juz termin rozmowy ( najwygodnie dowiedziec sie o to wysylajac emaila do kcc jezeli nasz nume bedzie nizszy od ustalonego) mozna przygotowac papiery, zalatwic badania wczesniej, nie czekajac na przesylke.
dariusz Napisano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 jakie dokumenty trzeba komplletowac czy na jakies trzeba zwrucic szczegolna uwage jak tylko dostane to zaraz bede informował
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.