Hania Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 Mieli tyle chmielu w glowie, ze pewnie nieistotne bylo zeby tresc doszla, ale zeby poszpanowac,ze Polaczkowi wszystko i wszedzie wolno ...
xmareckix Napisano 10 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2006 a mozna robic zdjecia przez okienko w samolocie ?
dagmarcia Napisano 11 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2006 Co wiecej, trzeba nawet sporo, bo wiekszosc nie wychodzi )
Hania Napisano 11 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2006 Co wiecej, trzeba nawet sporo, bo wiekszosc nie wychodzi ) Dlatego najlepiej robic cyfrowka 8) . Chociaz za I razem calkiem fajne fotki Grendlandii mi wyszly -zwyklym 10-letnim aparatem.
xmareckix Napisano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2006 a skąd się bierze metryczke na bagaż i co w niej należy napisać ? czy adres gdzie sie zatrzymamy czy adres obecny w polsce ?
pawelkrk2 Napisano 12 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2006 sa przy stanowiskach gdzie zdajesz bagaz. a i leza wszedzie na okeciu:) wpisz miejsce gdzie sie zatrzymasz podczas pobytu chyba ze chcesz zeby zgubiony bagaz (odpukac) wrocil do polski:)
Naturelle Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 hej mam pytanie, właśnie zarezerwowałam sobie miejsce w samolocie - ostatni rząd na ogonie, miejsce obok pasażera siedzacego przy oknie, przed ścianką działową. czy jest dobre, czy absolutnie powinnam zmienić? wydaje mi sie, że przed ścianką działową jest więcej miejsca..ale czy na ogonie jest ok?
jok Napisano 13 Maja 2006 Zgłoś Napisano 13 Maja 2006 hej mam pytanie, właśnie zarezerwowałam sobie miejsce w samolocie - ostatni rząd na ogonie, miejsce obok pasażera siedzacego przy oknie, przed ścianką działową. czy jest dobre, czy absolutnie powinnam zmienić? wydaje mi sie, że przed ścianką działową jest więcej miejsca..ale czy na ogonie jest ok? z tyłu się fajnie siedzi bo widać cały samolot wewnątrz, no i skrzydło na zewnątrz ale tak ogólnie to chyba za dużej różnicy nie ma (no może do toalety blisko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.