Skocz do zawartości

Kto z Lublina na W&T?????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja wybrałam BTC,czy dobrze? to się okaże, jak narazie wszystko zgodnie z planem. A Emakopolowi powiem NIE!

Napisano

hej wszystkim.Mieszkam w Kraśniku,chce wyjechac na WAT 2006 przez oddział Intercampu,jest może jakiś oddział w Lublinie?I mam jeszcze jedno pytanie.Bo taki gościu w stanach łatwi mi prace i nie wiem doslownie co mam daslej robić bo przyszłal mi meila ze stronką na której wypełniłem formularz i nie wiem czy mam czekac czy co mam dalej robić.napisal że ten sponsor w tym tygodniu chce zakończyć zbieranie ludzi.Podpowiedzcie mi.zapodam stronke www.foodjobs.biz mój meil to emil825@wp.pl zapraszam do rozmowy

Napisano

Niestety "Intercamp" pierwsze słysze, ale z tego co sie orietuje to chyba kazde biuro w polsce ktore organizuje W&T wymaga przedstawienia własnej oferty pracy na piśmie sygnowanym przez przyszłego pracodawce. Tak jest w wariantach selfplaced lub independence, jak kto woli. Chyba jedynym wyjatkiem jest BTC ktore oferuje wariant "D" ,można wowczas wyjechać bez żadnej oferty pracy.

Doradzam abyś nie angażowal sie za bardzo w wplacanie pieniedzy dopoki nie bedziesz mial oferty pracy na pismie i najlepiej zadzwon do pszyszlego pracodawcy w US aby ja potwierdzic.

Napisano

hmm no ja pierwszy raz jade na ten program i nie wiem co dokładnie i jak.Ta firma Intercamp jest w rankingu "Wprost" na 3 miescu i mój znajomy pracuje w dla tej firmy w USA i on mi w pewien sposób pomaga (www.praca-w-usa.pl) stąd moje zainteresowanie tą firmą.Powiedzcie mi czy jak juz podalem swoje dane na tej stronie www.foodjobs.biz to co mam dalej robić?mam czekac na jakiś odzew z ich strony,czekac az przyjdzie jakas oferta pracy?Ogólny zarys co bede robił tam i za ile dostalem tylko nie na papierku, czy mam pojechać do oddziału Intercampu w Kielcach i sie zapisywac ?pomóżcie mi co mam dalej robic żeby wszystko ładnie wypaliło

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...