rafciu Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 ok piszecie o emakopolu a z kim najlepiej jechac? First class, lider tour btc? czy cos innego? pozdr
Gość Napisano 11 Marca 2006 Zgłoś Napisano 11 Marca 2006 Ja wybrałam BTC,czy dobrze? to się okaże, jak narazie wszystko zgodnie z planem. A Emakopolowi powiem NIE!
lipski Napisano 14 Marca 2006 Zgłoś Napisano 14 Marca 2006 hej wszystkim.Mieszkam w Kraśniku,chce wyjechac na WAT 2006 przez oddział Intercampu,jest może jakiś oddział w Lublinie?I mam jeszcze jedno pytanie.Bo taki gościu w stanach łatwi mi prace i nie wiem doslownie co mam daslej robić bo przyszłal mi meila ze stronką na której wypełniłem formularz i nie wiem czy mam czekac czy co mam dalej robić.napisal że ten sponsor w tym tygodniu chce zakończyć zbieranie ludzi.Podpowiedzcie mi.zapodam stronke www.foodjobs.biz mój meil to emil825@wp.pl zapraszam do rozmowy
Alan-T9 Napisano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2006 Niestety "Intercamp" pierwsze słysze, ale z tego co sie orietuje to chyba kazde biuro w polsce ktore organizuje W&T wymaga przedstawienia własnej oferty pracy na piśmie sygnowanym przez przyszłego pracodawce. Tak jest w wariantach selfplaced lub independence, jak kto woli. Chyba jedynym wyjatkiem jest BTC ktore oferuje wariant "D" ,można wowczas wyjechać bez żadnej oferty pracy. Doradzam abyś nie angażowal sie za bardzo w wplacanie pieniedzy dopoki nie bedziesz mial oferty pracy na pismie i najlepiej zadzwon do pszyszlego pracodawcy w US aby ja potwierdzic.
lipski Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 hmm no ja pierwszy raz jade na ten program i nie wiem co dokładnie i jak.Ta firma Intercamp jest w rankingu "Wprost" na 3 miescu i mój znajomy pracuje w dla tej firmy w USA i on mi w pewien sposób pomaga (www.praca-w-usa.pl) stąd moje zainteresowanie tą firmą.Powiedzcie mi czy jak juz podalem swoje dane na tej stronie www.foodjobs.biz to co mam dalej robić?mam czekac na jakiś odzew z ich strony,czekac az przyjdzie jakas oferta pracy?Ogólny zarys co bede robił tam i za ile dostalem tylko nie na papierku, czy mam pojechać do oddziału Intercampu w Kielcach i sie zapisywac ?pomóżcie mi co mam dalej robic żeby wszystko ładnie wypaliło
Alan-T9 Napisano 17 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 Najlepiej jak zadzwonisz do centrali Intercampu, zanim gdziekolwiek pojedziesz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.