alal5 Napisano 25 Marca 2006 Zgłoś Napisano 25 Marca 2006 ja nie wiem bo do Peppermilla bez rozmów w zeszłym roku przyjmowali. ale pewnie tak jak u innych luźna rozmowa: jakie masz doświaczenie, dlaczego chcesz jechać do Stanów, co lubisz robić, itp, itd. a jak będzie naprawdę to się jutro przekonamy:)
mrh Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 No nie było tak źle. 25 osób na h2b i chyba mnie przyjeli, choć napewno bedzie wiadomo po oficjalnych wynikach.
alal5 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 pewnie wszystkich przyjmą. a rozmowy rzeczywiście przeszły sprawnie i szybko w porównaniu z foxwoodem. teraz tylko na wizytę w ambasadzie czekac i lecimy
lilka Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Też tak myślę. No i nikt z ręką w nocniku w Polsce nie zostanie! Czasami warto zaryzykować.
mrh Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Mam nadzieję, że wizyta w ambasadzie już na dniach bo chciałbym już wiedzieć na kiedy bilecik kupować.
alal5 Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 może źle myślę ale chyba szybko w ambasadzie wylądujemy. Ludzie z foxwooda jeszcze tam nie byli a już dawno mieli rozmowy. może wszystkich razem chcą wysłać? tak sobie to jakoś wymysliłam, że oni na nas czekają zobaczymy jak to będzie
mrh Napisano 26 Marca 2006 Zgłoś Napisano 26 Marca 2006 Heh, myślisz pozytywnie. Gorszy scenariusz to, że teraz my bedziemy czekać tyle co oni. Mam nadzieję, że dobrze sobie myślisz.
lilka Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 No i zaczyna się czekanie! A jak tak spojrzałam na wcześniejsze tematy związane z H2B z emakopolem to prawie co wyjazd są jakieś szopki i opóźnienia . Ciekawe więc kiedy nasza edycja wyruszy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.