Hania Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie, jade na W&T, z CCUSA (ale ze swoja oferta).
californiagirl25 Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 witam wszystkich Reno'wiczów.Czy wiecie już coś na temat naszych kontraktów, które powinny juz dawno być w Polsce. Kurcze ile mozna czekać!!!My may bilety zarezerwowane na 24 kwietnia(czyli pon)i cos nie wskazuje na to,że polecimy.Emakopol oczywiście nic nie wie, jak zwykle zreszta.No nic pozostaje nam czekać a ich porzadnie obsmarować. Co za biuro, gdybym wiedziała,mże tak to wszystko wygląda napewno bym sie nie zdecydowała skorzystać z ich usług.! kwietnia to my już powinnismy na miejscu być i zarabiać $$$$$!!!W zasadzie to nie wiadomo czy do 1 maja sie wyrobimy:(
mrh Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Wy czekacie na wylot, a ja juz 3 tydzień na pieniądze które mają mi oddać bo nie wiadomo czemu pracodawca mnie nie zechciał.
mrh Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Czujecie sie oszukani przez emakopol? Polecam uwaga@tvn.pl.
maluszek Napisano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 witam !! mam pytanie czy znacie juz date wylotu do harrahsa, albo stanowiska na jakie sie dostaliście??byłbym bardzo wdzieczny za informacje na gg ;-)
maluszek Napisano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2006 mrh gdybyś mógł to ciebie też prosze o kontakt!!!bo będe też chciał chyba skorzystać z tego maila którego podajesz do tnv :twisted:
californiagirl25 Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 my nie lecimy do Harrahsa:)
californiagirl25 Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 a ja już w stanach!!! na emakopol się wypiełam. cudem dostałam wizę. ale w ambasadzie to nieprzytomna ze strachu byłam!!!! w reno pogoda ochydna!!! teraz tylko internet muszę podłączyć by do biblioteki nie chodzić. do niedługiego zobaczenia na ulicach renop.s. takie brzydkie to miasto a ja tak bardzo je lubie!!!! a na jakiej jesteś wizie?
lilka Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 hej. ja już jutro lecę do reno. mam nadzieję, że wszystko będzie ok:) naczekałam się ale przynajmniej wszystko jest załatwione. pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w reno
californiagirl25 Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 fajnie, my za pare dni:)pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.