Ewela Napisano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2004 Chodz o to ?e mam sprzet polski i problem bo on dzia3ą na wy?sze napiecie (240 V) , chodzi mi o depilator.mysla3am ?e mo?e kupie sobie w stanach ale za chiny ludowe nie mog3am tam czegos takiego znale1a. Czy mo?e ktos mi poradzi jak sie z tym uporac albo moze wie gdzie kupic w stanach takie cacko
hubma Napisano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2004 Znajdziesz pewnie w ka?dym markecie... wystarczy zapytaa albo kup w sklepie internetowym, poszukaj np na www.bizrate.com a jak nie to kup sobie przejściówke. Ostatecznie zostają zyletki
Marek Napisano 1 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2004 W przypadku laptopow i aparatow cyfrowych zasilacze sa przystosowane do napiecia 110-240V i wystarczy zakup prostej przesciowki za pare zlotych. W przypadku zwyklych urzadzen (tylko na 240V) konieczny bylby specjalny transformator, ktory kosztuje pewnie wiecej niz sam depilator.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.