Isza Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 Ja w ubiegłym roku dostałam pytanie jaki jest mój ulubiony film Poważnie!
Mingan Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 słuchajcie a jak się nie otrzyma wizy można zapytać i otrzymać odpowiedz na pytanie "dlaczego nie dostałem wizy"?
cytrynka Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 no tak.... te najczesciej zadawane pytania sa oczywiste i z nimi (mam nadzieje ) nie bede miala problemu. Pytanie o ulubiony film mnie rozwalilo :shock: tak jak pytanie co jadlam na sniadanie .... Bylabym wdzieczna za wiecej takich dziwactw, tzn popisow inwencji tworczej istot za szybka... z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich!! :shock:
Mingan Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 podstawowych pytan warto sie nauczyc jak sie slabo angielski zna ale trzeba by gotowym na wszysko
karus Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 a ja rozmawialem oprócz standardowych pytań o wodospadzie niagara bo konsul pochodzil z niagara city, ale spoczko było
aggga Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 wczoraj byłam w ambsadzie i pani konsul zapytała "A co pani jadła dziś na śniadanie?" Też byłam zdziwiona ze ja to interesuje........hm ale najważniejsze że mam wizę zreszta wszyscy dostali!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.