gringo Napisano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2004 pytanie mam do gl. facetow. jak to jest z czarnymi panienkami? latwo taki bialas jak ja wyrwie czarna?? wiecie - wszystkiego trzeba sprobowac.
Doctor Napisano 5 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2004 tylko nie przywie1 "niespodzianki" w kolorze milki
Kozak Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 Kup sobie pare bing-bingów i jakiś pimpowy strój, zarymuj jej coś do ucha i bedzie twoja
SantaCruz_CA Napisano 16 Marca 2005 Zgłoś Napisano 16 Marca 2005 ale suchar, ja pier****! wiesz, jak usa dlugie i szerokie, sa tam miliony czarnych lasek. czesc z nich leci na azjatow, czesc z nich daje tylko murzynowi z lexusem i 6kg zlota na szyi a inne dadza sie zarwac przez "bialasa takiego jak ty"... to tak jakby murzyn z kongo sie pytal czy jak pojedzie do polski to czy mu sie uda jakas zarwac..... jasne ze jakas na pewno sie uda, ale nie kazda... i nie mozna generalizowac (jak sugeruje to twoje pytanie), ze "biale polki dla bialych"... no nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.