adamsa Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 mam wizyte na godzine 8 jutro, ile moge sie spoznic?
Benio Napisano 16 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2006 Jak sie spoznisz tak do godziny nic sie nei stanie ja tak tez zrobiłem ze nie moglem byc na czas .... tak ze nic sie nei dzieje chyba ze trafi sie wiecej takich osob, ale z reguly kazdy jest wczesniej
adamsa Napisano 17 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2006 spoznilem sie tak z godzine, i uwazam ze to dobry pomysl. wszyscy przyjezdzaja wczesniej i jak pracownik ambasady zapraszal ludzi np z 9 a ja bylem umuwiony na 8 to wchodzilem bez kolejki. cala wizyta trwala ok. 1 godzine, mysle ze to w miare ok
izza Napisano 17 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2006 nic nie piszesz jaki byl wynik rozmowy? promesa przyznana, tak?
adamsa Napisano 21 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2006 przyznana, nie wiem na jaki okres. jechalem z zona razem, ja pracuje ona na ostatnim roku studiow, zadnych dokumentow nie pokazywalem, tak od razu dostalem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.