victoria Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 jak to jest czy jezeli osoba wysyla mi zaproszenie na wize turystyczna i pisze w nim ze pokryje koszty,, to czy musi mi rowniez przyslac jakies dokumenty odnosnie tego np. ile zarabia itd?po prostu czy musi udowodnic ze jest w stanie mnie utrzymac przez ten czas? czy cos takiego jest potrzebne w ambasadzie czy wystarczy ze ja pokarze swoj wyciag z kata ??? gdzies na forum czytalam ze to jest potrzebne ale inni mowia mi ze nie ... jak to w koncu jest? i co dokladnie oprocz zaproszenia od danej osoby jest mi jeszcze potrzebne? chodzi mi o osobe zapraszajaca ?
marylap Napisano 23 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2006 Na moim zaproszeniu są podane roczne zarobki osoby zapraszającej. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie. Miałam też dołączony do wniosku wizowego swój stan konta, ale żadne pytanie o finanse nie padło. A wizę dostałam. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.