Justyna i Rafał Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Jakie dokumenty beda na 100% potrzebne aby dostać wize ile trzeba miec na koncie żeby wjechać na teren USA????
wiola Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Nie ma sposobu aby na 100% dostac promese. Tu potrzebna wiedza http://poland.usembassy.gov/poland-pl/niv_...nformation.html A stan konta nic nie pomoze, jesli nie ma sie solidnych zwiazkow z krajem.
Justyna i Rafał Napisano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Wiola czy ty masz wize i jakie podałaś powody że musisz wrócić do kraju jeżeli mój mąz załatwiać bedzie wize pracowniczą H-2B to o jaka ja mam sie starać skoro niewiem czy bede tam pracować a jade do cioci i wujka.Czy powód że mamy tu mieszkanie własnościowe to dobry preteks żeby wrócić do kraju.Pozdrawiam iprosze o odpowiedz
wiola Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Tak, mam wize (na 10 lat, tzn juz 9 ) Jak w odwiedziny to wiza turystyczna i nie niej nie wolno pracowac... Mieszkanie, praca, dzieci, studia-to wszystko wiaze z karajem- zdaniem konsula.
Justyna i Rafał Napisano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Ajaka to jest wiza na 10 lat??? pozatym ja z mężem chcemy wizy pracownicze mój mąz dostanie zaproszenie od mojego kuzyna że bedzie pracować u niego w firmie gorzej zemna on tez by musiała taka mi chyba wypisac tylko ze ta praca wiąże sie z remontami łodzi niewiem czy konsul uwierzy jak myślisz Wiola prosze odpisz
wiola Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 To nie jest kwestia tego czy uwierzy-wy musiscie to uddowodnic odpowiednimi dokumentami. http://poland.usembassy.gov/poland-pl/waw_workers.html Mam wize turystyczna
Justyna i Rafał Napisano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 A jak Ty sie o Twoja wize starałaś co ty mówiłas przed konsulem???? odpisz
wiola Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Ze chcialabym jechac na wakacje do znajomych Zapytal: -do kogo -na jak dlugo -co tu robie i jak dlugo juz pracuje -czy gdzies wyjezdzalam Nie prosil zadnych dokumentow mimo ze mialam cala teczke (w torebce) I juz
Justyna i Rafał Napisano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 ale ty tą twoja wize turystyczną masz na bardzio długo aż na 10 lat Ci przyznali [beeep] dlaczego na tak długo???
wiola Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Urok osobisty Bylam najbardziej usmiechnieta, nie zestresowana osoba w tej sali (czytalam gazete) + pewne konkretne odpowiedzi na pytania Mysl ze na USA swiat sie nie konczy bardzo pomaga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.