matbar86 Napisano 6 Marca 2006 Zgłoś Napisano 6 Marca 2006 Witam Był ktoś może na tym campie albo się wybiera??
palkow Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 hej ja sie tam wybieram mam wyjazd 19 czerwca
palkow Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 byl ktos w ogole na tym kampie? jak tak to napiszcie jak tam jest czy da sie przezyc
palkow Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 czyli ze co jedziemy razem na ten kamp, to napisalbys przynajmniej nr gg
palkow Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 z[beeep]al mi sie komp i pisze teraz od kumpla wiec na gg na razie chyba nie pogadamy pytalem sie takiego kolesia co byl na tym kampie jak tam jest i mowil ze [beeep] ze co tydzien sa imprezy w pobliskich pubach (juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne wyrywac te american ass ) a takze jak mieli wolny dzien to sie organizowali i jechali do NY albo byli tez nad niagare podobno bedzie tam ok 10 polakow ja osobiscie mialem juz stycznosc z szescioma. podobno jest tam [beeep] basen i net to mowisz ze bedziesz robil jako gardener mysle spoko robutka bedziesz tam pewnie trawke kosil na traktorku to moj nr tel 500821722 zadzwon jak chcesz dobra koncze bo mnie palce bola nara
palkow Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 sorki z tym gardenerem mi sie pomylilo to inny koles sie mnie o to pytal
matbar86 Napisano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2006 spox to chyba ja sie oto pytalem heh jesli to ty pisales do mnie na maila? to mowisz ze z 6 cioma gadales tzn znacie sie wczesniej czy jak?? w sumie spox by bylo zrobic jakis meeting przed wyjazdem jak juz bedziemy mieli wize.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.