rusalka Napisano 5 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2004 W jakim banku najlepiej zrealizowaa amerykanski czek ze zwrotem podatku??? W PKO BP, chcą zaliczke (czy jak tam to sie fachowo zwie) 25$ w razie gdyby byly konieczne jakies oplaty. skad ja bede wiedziala czy byly czy nie byly konieczne oplaty??? do tego prowizja 1%, ale nie mniej ni? 10 zl. i strasznie dlugo sie czeka. nie podoba mi sie to. czy w kazdym banku sprawa tak wyglada? pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
hubma Napisano 8 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2004 z tego co ja sie orientowa3em to wszedzie chcą coś za to dobrze jest miec wlasne konto dolarowe w danym banku, bo to ponic szybciej i taniej. Najlepiej jest jednak wymienic w stanach
rusalka Napisano 11 Lipca 2004 Autor Zgłoś Napisano 11 Lipca 2004 Wiadomo, ?e wszedzie chca. Nie ma nic za darmo... ale nie wszedzie chca 25 dolcow :!: widze, ze mala znajomosc tego tematu na forum, wiec moze ja stane sie ekspertem w tej dziedzinie :wink: poki co relacjonuje co sie dalej dowiedzialam, moze komus sie to kiedys przyda w slaskim chca 30 zl i na realizacje czeka sie od 6 do 16 tygodni jak znajde troche czasu to popytam jeszcze w innych bankach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.