kala2110 Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 Witam:) Czy mogę mieć jakieś problemy na lotnisku już w USA jeśli szkola do której jadę jest w Kalifoni a ja przylecę na Florydę??
Benio Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Ni jasne że sie doczepią...jak masz dobre wytłumaczenie to ok a jeśli nie to ja nie ryzykowałbym...
kala2110 Napisano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 A czy dobrym wytlumaczeniem będzie to,ze np....przyjechalam sobie tydzień wcześniej na Fl,orydę aby odwiedzić znajomych.???Czy macie jakieś lepsze pomysly???
KB Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Czy zamierzasz przyleciec na wizie studenckiej i nie pojawic sie w szkole? Jesli to zrobisz, to anuluja Ci wize.
kala2110 Napisano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 Jedna z agenci proponuje wyjazd na wizę F1 do Kalifoni i mają uklad z dyrektorem i nie trzeba chodzić do tej szkoly tylko wystarczy placić!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.