kala2110 Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Witajcie:) Czy wyjeżdzając do USA na wizie turystycznej można dążyć do zalegalzowania pobytu?? Czy jest to możliwe....czy raczej nie realne??Podpowiedzcie proszę...Czy lepsza jest szkola językowa w USA i wyjad na wizie F1 do zalegalizowania pobytu.Blagam podpowiedzcie,bo mam mętlik w glowie!!!!!!!!!!!! Chodzi mi glównie o to n aktórej vizie będzie mi latwiej zalegalizować pobyt..czyli chodzi mi o proces zielonej karty.
KB Napisano 9 Marca 2006 Zgłoś Napisano 9 Marca 2006 Tylko wiza pracownicza ze sponsorowaniem przez pracodawce, albo sponsorowanie przez rodzine (rodzice lub maz obywatel) moga byc podstawa do legalizacji pobytu. Przy okazji, zakladanie kiku watkow z pojedynczymi pytaniami nie zwiekszy ilosci odpowiedzi.
kala2110 Napisano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 Czyli mam rozumieć,że ani bedąc na vizie turystycznej ani na szkolnej F1 nie mozna po jakimś czasi znaleźć sobie sponsora i zalegalizować pobytu????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.