Skocz do zawartości

C Lazy U Ranch, Colorado - oferta pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmmmm , interesujaca , a czy wyjazd musi byc załatwiany przez Camp America ? czy mozna załatwiac prez ina organizacje ? jakie wynagrodzenie ?

Napisano

tak,wyajzd i oferta tylko dla osób zainteresowanych wyjazdem na Resort America. a kieszonkowe zgodnie z info na stronie campamerica :)

Napisano
Hej. Czy wyjazd musi być zorganizowany przez Camp America przy moze być przez kogos innego np. Columbus Club?

tak jak napisalam we wczesniejszym poscie- TYLKO dla uczestnikow Resort America.

pzdr

• 1 rok później...
Napisano
witam,

mój pracodawca poprosił mnie o znalezienie osoby chętnej do pracy na pozycji dishwasher'a i jako houskeeper(dziewczyna),

oferta odstepna dla uczestników Resort America (lub chcących wyjechać na ten program).

miejsce to rancho polozone koło ROcky Mountain National Park w północnej części Colorado, 2 godziny jazdy od Denver.

www.clazyu.com

zapraszam :-)

POST JUŻ NIEWAŻNY, PROSZE O SKASOWANIE :)

czesc:)

mam pytanie:

czy moglabys opowiedziec mi na temat tego miejsca?

twoje osobiste dowswiadczenie?

czy staff moze jezdzic konno? czy wymagaja jakis potwierdzen ze sie jezdzic potrafi?

zastanwiam sie nad wyjazdem tam, za kilka dni sa targi a ja sie jeszcze nie zdecydowalam;)

jaka atmosfera?

i praca?

i zarobki <na stronie wspominaja o tipach;)>

bardzo prosze o odpowiedz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...