spiter Napisano 16 Marca 2006 Zgłoś Napisano 16 Marca 2006 Szukam osob do wynajecia mieszkania w wisconsin dells. Bylem juz tam dwukrotnie i mam wszystko obcykane - jak sie zbierze grupa ok 6 osob mozemy naprawde tanio wynajac apartament. Super byloby gdyby te osoby byly zatrudnione w Wilderness hotel. Pytania i info na spiter8681@interia.pl lub gg 5820628.
Doris(s) Napisano 28 Marca 2006 Zgłoś Napisano 28 Marca 2006 ja tam jade początkiem czerwca.Sama niestety...zostawiłam Ci wiadomosc na gg ale nie odpisałes
splinter84 Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 jade sam i pierwszy raz wiec chetnie bym sie do kogos przylaczyl
Filippo Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 Cześć, też jade pierwszy raz i oczywiście sam, więc rówinież bym się chciał przyłączyć do kogoś, z tym, że 29 maja mam odlot :?
Doris(s) Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Cześć,też jade pierwszy raz i oczywiście sam, więc rówinież bym się chciał przyłączyć do kogoś, z tym, że 29 maja mam odlot :? Filip, przeciez juz rozmawialismy na ten temat, nie ?? :>
K8 Napisano 9 Maja 2006 Zgłoś Napisano 9 Maja 2006 HEJ! w połowie czerwca jade z dwiema koleżankami do Wis i będe pracowała w WILDERNESS RESORT! propozycja pewnie już nieaktualna ale daj znać jakby się coś zmieniło pozdrawiam i do zobaczenia w wisc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.