jagodka23 Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 szukam informacjii na temat warunkow pracy oraz zakwaterowania w six flags
adrianger Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 Ja odradzam six flags. Rozmawialem z Polakami pracujacymi tam i warunki sa bardzo kiepskie... Dopoty dopoki pogoda byla ladna i ludzie przychodzili to byla praca, a gdy spadl deszcz i lalo przez tydzien, szef powiedzial ze roboty nie ma... a za cos trzeba zyc w tym czasie. Z reszta interesuje cie chodzenie w przebraniu myszki miki caly dzien? ;] PS. Superman (rollercoaster - najwiekszy) jest nie z tej ziemi! W zyciu sie tak nie balem podczas jazdy a potem przez pol dnia przezywalem :DDD
jagodka23 Napisano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2006 juz chyba jest za późno bo mam juz umowe podpisaną licze ze jednak nie bedzie az tak zle jak opisałes pozdrawiam Jagódka
mbmp9 Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 hej! ja tez wybieram sie do six flags w gurnee i mam nadzieje, ze nie bedzie zle, jezeli moglbys podac jakiegos maila do kogos kto tam byl bylabym wdzieczna:)
jagodka23 Napisano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 nikt nie chce sie ujawic kto byl w six flags :wink:
adrianger Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 No jak juz bedziecie na miejscu to OBOWIAZKOWO idzcie na SUPERMANA...
mbmp9 Napisano 21 Marca 2006 Zgłoś Napisano 21 Marca 2006 hej!! niech się ujawni ktoś kto tam pracował!!! zawsze to pierwsze źródło informacji i zarazem najbardziej pomocne!! ludziki kochane pomóżcie:) pozdrawiam
jagodka23 Napisano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2006 mbmp9 od kiedy bedziesz pracowal w six flags
karus Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 w six flags jest pewnie tak jak w każdym wesołym miasteczku dopuki jest pogoda i wakacje jest ok. kończą sie wakacje nie ma dzieci nie przyejzdzają campy i robi się lipa, a gdzie jest ten rolercoster? w tym six flags k. chicago jak sie jedzie 40 stką na północ ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.