tomekgotowski Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 chciałbym wiedzieć: na czym dokładnie polega wasza praca ile zarabiacie czy dostajecie prowizję od każdego przekonanego chętnego i dlaczego znając tak dobrze język i kraj nie przeniesiecie się na wysokopłatną pracę w@t na przykład w kasynach? wiem, że na forum kręci się co najmniej dwóch konsultantów ;] fajnie byłoby poznać camp z waszej strony ;] ale szczerze!
tissaya Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 dlaczego znając tak dobrze język i kraj nie przeniesiecie się na wysokopłatną pracę w@t na przykład w kasynach? poniewaz nie mam zamiaru do końca swojego życia chwalic się że pracując w kasynie za przykładowe dziesięć baksów dorobiłam się ilus tam tysięcy i jestem z tego dumna, szorując komus kibelek albo podajac drinki. mam troche inne cele życiowe, niekoniecznie kierowane zarobieniem $$ ile zarabiacie Smileto raczej nie jest praca, ktorą robi sie dla kasy, bo utrzymac by się z tego raczej było trudno na czym dokładnie polega wasza praca Smile na tym, że np Ty dowiedziałeś się o mozliwosci wyjechania na camp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.