Skocz do zawartości

Po Campie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pytanie - jak skoncze pracę na Campie i bedę szukał nowej to powiedzcie mi ile trzeba ządać, chodzi mi o to żeby nie dać się zrobic w balona np. facet oferuje mi za pracę 5 dolarów a za te samą gdzie indziej płacą 15 dolarów.

Z własnego doświadczenia powiedzcie mi ile mozna żądac 4,5,6 $ za godzine , mniej czy więcej? :););):D;););)B):D:D

Napisano

ja zamierzam zostac na campie, zostanie mi nie wiele czasu, wiec chyba juz nie ma sensu na te 3 tygodnie szukac innej pracy, beda mi placic cos ok 6.5 $ za godzine, plus zakwaterowanie i wyzywienie..

Napisano

wiem ze płacą 200 dolarów za tydzien czyli jakies 800 na miesiać

wiec zakładając ze jesli bedziesz pracował przez 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu to zarobisz 260 $ tygodniowo a miesięcznie 1040 $ w sumie jakby nie patrzeć zawsze więcej :-)

no jak ktos moze to i niech napisze i sie podzieli opinią :)

Napisano

To zalezy na ile sie cenisz i co chcesz robi... no nie? Przeciez praca przy garach gdzies u chinczyka bedzie warta 5 $, ale np praca na help desku gdzies lub na recepcji w hotelu bedzie drozsza.

Napisano

Jak chcesz tylko zarobic i cie nie zalezy gdzie, to czasem po campie mozna zostac zeby posprzatac (co nie znaczy, ze bedziesz papierki zbieral..). Powinienes dostac przynajmniej 8$ za godzine jak nie lepiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...