Callan Napisano 19 Marca 2006 Zgłoś Napisano 19 Marca 2006 Witam mam pytanie - jak skoncze pracę na Campie i bedę szukał nowej to powiedzcie mi ile trzeba ządać, chodzi mi o to żeby nie dać się zrobic w balona np. facet oferuje mi za pracę 5 dolarów a za te samą gdzie indziej płacą 15 dolarów. Z własnego doświadczenia powiedzcie mi ile mozna żądac 4,5,6 $ za godzine , mniej czy więcej?
creck Napisano 19 Marca 2006 Zgłoś Napisano 19 Marca 2006 ja zamierzam zostac na campie, zostanie mi nie wiele czasu, wiec chyba juz nie ma sensu na te 3 tygodnie szukac innej pracy, beda mi placic cos ok 6.5 $ za godzine, plus zakwaterowanie i wyzywienie..
Callan Napisano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 2006 wiem ze płacą 200 dolarów za tydzien czyli jakies 800 na miesiać wiec zakładając ze jesli bedziesz pracował przez 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu to zarobisz 260 $ tygodniowo a miesięcznie 1040 $ w sumie jakby nie patrzeć zawsze więcej :-) no jak ktos moze to i niech napisze i sie podzieli opinią
adrianger Napisano 19 Marca 2006 Zgłoś Napisano 19 Marca 2006 To zalezy na ile sie cenisz i co chcesz robi... no nie? Przeciez praca przy garach gdzies u chinczyka bedzie warta 5 $, ale np praca na help desku gdzies lub na recepcji w hotelu bedzie drozsza.
max321 Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 Jak chcesz tylko zarobic i cie nie zalezy gdzie, to czasem po campie mozna zostac zeby posprzatac (co nie znaczy, ze bedziesz papierki zbieral..). Powinienes dostac przynajmniej 8$ za godzine jak nie lepiej.
Callan Napisano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2006 aha to takie buty dobrze wiedzieć - dziękuje za wiadomość :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.