kofeanon Napisano 27 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2004 Czesc. Przyjechalam tu 2 lata temu na wizie J1 W&T potem zmienilam na F1....zadnych problemow. Jestem do tej pory na F1, tylko nie mam sily juz pracowac (nie legalnie) i uczyc sie full time. :? Zwlaszcza ze moj syn przyjechal 2 miesiace temu na F2. Mam tu siostere z Green card i jej maza ktory jest obywatelem US, on takze jest moim sponsorem na F1 i on jest millitary, bardzo dobrze mnie traktuje, i chetnie pomoze mi, tylko pytanie, jak oni moga mi pomoc. Tez mam chlopaka, on jest tu wprawie 3 lata na GC(wygral v DV lottery). Co mi da jezeli my sie pobierzemy? Pracuje w Russkiej restauracji i moj boss powiedzial ze mi moze pomoc z viza robocza. Tylko jak on moze mi pomoc....? Co to jest adopcja? I co znaczy sponsorowanie na GC? Czy ja mam jakies szansy z tego? Dzienki za podpowiedzi.
ewakrakow Napisano 5 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2004 Jak Twoj chlopak ma zielona karte to sie szybko pobierajcie i skladajdzie do biura emigracyjnego o Twoj status . Najpierw slub .
piotrek Napisano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2004 http://www.prawoimigracyjneusa.com pod tym adresem znajdziesz duzo informacji powodzenia!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.