Skocz do zawartości

MŚ 2006 w USA

Rogal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

www.telewizjaplus.com

Jest to polska internetowa telewizja za 10$ na miesiac.Kupujesz do komputera lepsza karte graficzna , podlaczasz tv pod kompa i ogladasz.Jest tam dzial na zywo i mysle ze mecze bede.Np wczorajszy Polska - Arabia Saudyjska byl

Napisano
skad masz takie info?jestes pewny?jesli tak to jest dla mnie zbawienie bo tez sie martwiłem,eloo

Ogladalem mecze USA gdy grali z Japonia, Norwegia i Polska i caly czas na ESPN wspominali o tym ze beda transmitowac wszystkie mecze na tych 3 kanalach (ABC, ESPN 1&2)

Napisano
www.telewizjaplus.com

Jest to polska internetowa telewizja za 10$ na miesiac.Kupujesz do komputera lepsza karte graficzna , podlaczasz tv pod kompa i ogladasz.Jest tam dzial na zywo i mysle ze mecze bede.Np wczorajszy Polska - Arabia Saudyjska byl

Nie zalezy nic od karty graficznej tylko od lacza jakie masz ale i tak ogolnie puszczaja tam chyba w 200kb/s. Na pelnym ekranie jakosc taka sobiem, ale co ja tu narzekam - dobre i to na obczyznie:)

Napisano

bedziesz mial lepsza karte graficzna to i jakosc bedziesz mial lepsza.No i zeby puscic chyba to na tv to musisz miec tv out w karcie.Znajomy oglada natv ja na monitorze i on ma duzo lepsza jakosc

Napisano

Ale ja na Polska Niemcy napewno biore wokne w pracy i ide gdzies do pubu ogladac zeby poczuc atmosfere,Chyba ze przegraja pierwszy mecz to nie bedzie po co bo itak juz nie bedzie atmosfery:)

Napisano

Biorąc pod uwagę fakt, że mamy w grupie Ekwador i Kostarykę, mecze z udzialem nasych orlow beda zapewne tez transmitowac dostepne za darmo kanaly hiszpanskojezyczne.

• 2 tygodnie później...
Napisano

6go czerwca mam lot do USA jestem zapalonym kibicem i nie wyobrazam sobie ze nie bede mogl ogladnac meczy naszych orłów na zywo...

mam n adzieje ze bedzie dobrze i mecze sie ogladnie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...