Polonus Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 www.telewizjaplus.com Jest to polska internetowa telewizja za 10$ na miesiac.Kupujesz do komputera lepsza karte graficzna , podlaczasz tv pod kompa i ogladasz.Jest tam dzial na zywo i mysle ze mecze bede.Np wczorajszy Polska - Arabia Saudyjska byl
micko Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 skad masz takie info?jestes pewny?jesli tak to jest dla mnie zbawienie bo tez sie martwiłem,eloo Ogladalem mecze USA gdy grali z Japonia, Norwegia i Polska i caly czas na ESPN wspominali o tym ze beda transmitowac wszystkie mecze na tych 3 kanalach (ABC, ESPN 1&2)
micko Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 www.telewizjaplus.comJest to polska internetowa telewizja za 10$ na miesiac.Kupujesz do komputera lepsza karte graficzna , podlaczasz tv pod kompa i ogladasz.Jest tam dzial na zywo i mysle ze mecze bede.Np wczorajszy Polska - Arabia Saudyjska byl Nie zalezy nic od karty graficznej tylko od lacza jakie masz ale i tak ogolnie puszczaja tam chyba w 200kb/s. Na pelnym ekranie jakosc taka sobiem, ale co ja tu narzekam - dobre i to na obczyznie:)
Polonus Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 bedziesz mial lepsza karte graficzna to i jakosc bedziesz mial lepsza.No i zeby puscic chyba to na tv to musisz miec tv out w karcie.Znajomy oglada natv ja na monitorze i on ma duzo lepsza jakosc
Polonus Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 Ale ja na Polska Niemcy napewno biore wokne w pracy i ide gdzies do pubu ogladac zeby poczuc atmosfere,Chyba ze przegraja pierwszy mecz to nie bedzie po co bo itak juz nie bedzie atmosfery:)
ptyś Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Biorąc pod uwagę fakt, że mamy w grupie Ekwador i Kostarykę, mecze z udzialem nasych orlow beda zapewne tez transmitowac dostepne za darmo kanaly hiszpanskojezyczne.
_PiteR_ Napisano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2006 6go czerwca mam lot do USA jestem zapalonym kibicem i nie wyobrazam sobie ze nie bede mogl ogladnac meczy naszych orłów na zywo... mam n adzieje ze bedzie dobrze i mecze sie ogladnie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.