Kevin Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 siema... leci ktosz jeszcze do Atlanty w tym roku?? ja z kumplem lecimy 18 maja do pracy jako ratownicy w Sears Pool Management... chciałbym sie dowiedziec czy bedziemy jedynymi Polaczkami tam lecącymi
rumcyk Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 Hejka Ja mykam do Atlanty w tym roku najprawdopodobniej 15 maja plus minus 3 dni wiec może nawet bedzie to i 18 maja. Może sie spotkamy w samolocie hehe. A Ty na w&T?? z jakiego biura??
Kevin Napisano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 ja z kolega 18 maja lecimy do Atlanty z YES'a
rumcyk Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 A jakimi liniami i gdzie macie przesiadke, bo jak bym też leciał 18 to sprobuje tym lotem co Wy??
Kevin Napisano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 no wiec nie wiemy jeszcze... moja koordynatorka powiedziala ze rezerwacje bedzie robiona przd wizowaniem..a to bedziemy mieli w maju... tzn na poczatku maja... napewno dam znac.. i sie spikniemy... z czego ty jedziesz??? z yesa moze?? do jakiej roboty??
rumcyk Napisano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie ja jade z Alturista do Alabamy ale tez jeszcze nie mam wizy i nie wiem kiedy dokładnie bede leciał jak dobrze pojdzie to właśnie w połowie maja wiec zobaczymy moze akurat sie trafi ten sam lot.
Kevin Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2006 moze.... powodzenia.... jesli sie nie trafimy
majaoginskiego Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 ja jade 18 maja z pensacoli do atlanty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.