palkow Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 witam wszystkich dzisiaj wlasnie mialem rozmowe z konsulem i dostalem j1 i mam do was pytanie w jakim czsie oni mi ja przesla czy moze ccusa je odbieze i rozesle do uczestnikow jak to jest ???
tissaya Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 nie wiemjak to robia w ccusa, ale camp america zostaja wizy wraz z paszportami odsylane kurierem do tyogdnia p[od adresy korespondencyjne uczestnikow. pzdr
tadaa Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2006 z tego co pamietam to w zeszlym roku CCUSA rozsylalo poszporty tez okolo tygodnia od dostania wizy. (lub mozna bylo odebrac osobicie w biurze CCUSA). a mam pytanie ile czekales od chwili odeslania dokumentow wizowych na wizyte w ambasadzie? pozdr.
cytrynka Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam!!! Ja wciaz oczekuje na wyznaczenie terminu rozmowy z konsulem, ale moja psiapsiola juz dostala paszport z wiza po 7 dniach roboczych od jej uzyskania. Czy ktos byl juz na rozmowie w Krakowie i wie jak tam jest i do czego sie przyczepiaja??? Pozdrawiam!!
tissaya Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam!WykrzyknikJa wciaz oczekuje na wyznaczenie terminu rozmowy z konsulem, ale moja psiapsiola juz dostala paszport z wiza po 7 dniach roboczych od jej uzyskania. Czy ktos byl juz na rozmowie w Krakowie i wie jak tam jest i do czego sie przyczepiaja?Pytajnik Pozdrawiam!! do niczego się nie przyczepiajaą. poszukaj na forum ogólnym,dużo było wątków dotyczących wizyt w konsulacie tudzież ambasadzie. pzdr
carlos Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja jade 11.04 (wtorek) do Warszawy do Ambasady. Mam nadzieje ize otrzymam wize . Czy moze jedzie ktos tego dnia z moich okolic do Ambasady? Jade z CCUSA
palkow Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 ja juz bylem na rozmowie z konsulem w krk i wszystko bylo ok moja rozmowa nawet 2 minut nie trwala a koles sie mnie spytal gdzie i co studjuje i co bede robil na campach i to wszystko
KLOPS Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 miałam paszport do odebrania po tyg. od rozmowy= jednak wydany mi został dopiero po opłaceniu całego programu...
cytrynka Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 ustalili mi termin wizyty w konsulacie :roll: normalnie nie wiem czy sie cieszyc czy beczec.... strasznie sie boje... i, nie jestem przesadna, ale to juz 13 :!: trzymajcie kciukasy za cytryne.... bo jak sie nie uda to chyba wyjde z kwasna mina.... pozdrowionka
tissaya Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 cytrynka- jak idziesz do Kraka,to idziemy w tym samym dniu- nie boj sie nic-bedzie dobrze:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.