cytrynka Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 Owszem Krakow. Musi byc dobrze!!! Nie ma innego wyjscia....co niestety nie zmienia faktu, ze umieram ze strachu!!
tissaya Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 a na którą idziesz do konsulatu? bo ja jeszcze godizny nie znam- i z jakiego biura i gdzie jedziesz na camp ?
cytrynka Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 Tez nie mam jeszcze wyznaczonej godziny, wydaje mi sie ze dowiem sie w poniedzialek. Jade z Camp America. Lece 09.06 do NY, a pozniej musze sie dostac do Bear Mountain. Jeszcze nie wiem jak tam dotre, bo nie mam konkretnych informacji. Camp sie nazywa Top of the Pines. A Ty z jakiego biura jedziesz??
tissaya Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 ja jade z Camp America tez:) lece 31 maja do NYC a potem do Colorado na rancho. co do dokladnego dojazdu do Campu,dowiesz sie na miejscu w NYC w hotelu Ramada
cytrynka Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 Kazdy nocuje w tym hotelu? Moj camp jest godzine drogi od NY i zastanawiam sie czy moj pracodawca nie przyjedzie po mnie od razu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.