dzikidzik Napisano 31 Marca 2006 Zgłoś Napisano 31 Marca 2006 Witam! Wczoraj miałam rozmowę kwalifikacyjną i wybieram się tam do pracy. To będzie mój pierwszy wyjazd do USA, jadę z koleżanką, która tez stara się o pracę w Newport, tyle, że u innego pracodawcy. Czy jest tu ktoś kto też jedzie do Newport? Jeśli ktoś ma dla nas jakieś dobre rady na temat np. szukania mieszkania czy inne przydatne info, z góry dziękujemy W tej chwili sama nie wiem od czego zacząć Pozdrawiam!
meditop21 Napisano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja jade rowniez do Newport, mozna pomyslec o wspolnym zakwaterowaniu
Molly Napisano 20 Maja 2006 Zgłoś Napisano 20 Maja 2006 Wspaniała miejscowość. W Yacht Clubie pracowali moi znajomi (amerykanie) i z tego co mówili, to za dużo tam robić nie trzeba było. Jeśli chodzi o zakwaterowanie, to lepiej się umówcie, bo samemu bardzo ciężko jest tam znaleźć coś ciekawego. Zawsze można się dogadać też ze studentami z USA, którzy tam przyjeżdżają pracować w sezonie.
ostryus Napisano 3 Marca 2007 Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 kto w tym roku planuje wyjechac do newport ?
sunsun Napisano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2007 A opowiedzcie, co można robić w takim Yacht Clubie - brzmi ciekawie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.