pat Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 witam, czytalam gdzies an forum, ze konsul odmowil wizy komus, kto byl 3 razy u tego samego pracodawcy a teraz chcial na praktyki jechac i dostal odmowe. Chce jechac z alturist (CICD) i nie wiem czy jak juz bylam 2 razy u tego samego pracodawcy to za 3 razem moga mi odmowic. Boje sie takiej muki! co myslicie o tym? :cry:
bogs Napisano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2006 wiem, ze to juz troche czasu minelo... ale moze napiszesz czy ci sie udalo czy nie?? pozdr.
pat Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2006 nie zdecydowalam sie na to:) uznalam, ze za duze ryzyko:) jade do inneg firmy. pozdrawiam
bogs Napisano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2006 czesc moja kolezanka byla na worku 2 razy i teraz jedzie na internshipa - czaly czas do tego samego miejsca. DSa dostala, wize juz ma - a wylot za kilka dni. Moze nie zawsze o to chodzi, ze sie wizy nie dostaje?? No i Panie w almaturze powiedzialy, ze to nie ma znaczenia - mialy juz szereg przypadkow, ze osobu jezdzily 3 a nawet 4 razy do tego samego pracodawcy - a pozneij na praktyki - to moze reguly nie ma?? Wszystkie wyjechaly. Oczywiscie odmowy sa - ale to z innych powodow pozdrawiam ps. zobaczymy jak to bdzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.