creck Napisano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2006 hmm wiecie moze czy na rozmowe w ambasadzie trzeba brac zaswiadczenie o niekaralnosci i zaswiadczenie od lekarza? czy te papierzyska potrzebne beda jesynie w usa? ile sie czeka na zaswiad. o niekaralnosci?
carlos Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Zaswiadczenie o niekaralnosci dostalemod reki (czekalem kilka minut)
tissaya Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 z tego co wiem to zaswiadczenie o niekaralonosci potrzebne jest do biura (tak jest w Camp America) i wysyla sie je razem z innymi papierkami na samym poczatku aplikacji do wyjazdu. a jakie zasw.od lekarza??
creck Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2006 hej. ja jade z ccusa, i jak na razie nie chcieli ode mnie zadnego zaswiadczenia o niekaralnosci.. ale wyczytalem ze bedzie potrzebne do ambasady. a co do lekarza, to potrzebna jest jakas historia zdrowia czy cos takiego, na druku od ccusa/czy nie jestem chory na jakies dziwaczne choroby etc pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.