brg Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Hej! Caly czas nie wiem do konca gdzie bede jechal w te wakacje. Z moja planowana praca sa male klopoty, dlatego szukam ewentualnych innych rozwiazan. Prosze, niech wypowie sie ktos, kto byl w powyzszych miejscowosciach lub tez je zna. Jak tam jest z druga praca? Duzo studentow tam jezdzi. Za kazde info dozgonne dzieki
unknown _girl Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 bylam w estesie, jest to typowe miasteczko letnie, pelno studentow zjezdza sie tam w wakacje aby zarobic, nawet amerykanie(studenci glownie) z okolicznych wiekszych miast uderzaja do estesu. z druga praca nie ma problemu w restauracjach, tam zawsze cos sie znajdzie. miasto ogolnie male i jesli nie znasz lokalnych albo troche osob do ktorych mozna sie doczepic to nie ma co robic. bez samochodu przerabane. widoki przepiekne i ludzie przesympatyczni. pozdro!
brg Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 a mozesz powiedziec co Ty tam robilas i z jakiego biura jechalas?
unknown _girl Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 pracowalam w sklepie i restauracji. w tym roku tam wracam wiec jak sie zdecydujesz to napewno sie spotkamy. jechalam z almatura ale oferte mialam zalatwiona przez znajoma. wiec byla to wersja z wlasnym pracodawca. pozdro!
ptyś Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Polecam Estes Park, gory skaliste przzebijaja Vermont stokrotnie, a Colorado to najpiekniejszy moim zdaniem stan USA. Szlaki gorskie nie maja sobie roznych. Na polnocy wysokie gory z osniezonymi szczytami, na poludniu pustynie. A w Estes Park krecono horror Shining z Jackiem Nicholsonem.
brg Napisano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 a jesli mi chodzi raczej o zarobek niz turystyke? Z tego co wyczytalem, do Colorado jezdzi b. duzo studentow, do VT raczej mniej, wiec pewnie by byly wieksze szanse na druga prace.. Dobrze mysle?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.