Skocz do zawartości

Stowe, VT vs Estes Park, CO

brg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Caly czas nie wiem do konca gdzie bede jechal w te wakacje. Z moja planowana praca sa male klopoty, dlatego szukam ewentualnych innych rozwiazan. Prosze, niech wypowie sie ktos, kto byl w powyzszych miejscowosciach lub tez je zna. Jak tam jest z druga praca? Duzo studentow tam jezdzi. Za kazde info dozgonne dzieki

Napisano

bylam w estesie, jest to typowe miasteczko letnie, pelno studentow zjezdza sie tam w wakacje aby zarobic, nawet amerykanie(studenci glownie) z okolicznych wiekszych miast uderzaja do estesu. z druga praca nie ma problemu w restauracjach, tam zawsze cos sie znajdzie. miasto ogolnie male i jesli nie znasz lokalnych albo troche osob do ktorych mozna sie doczepic to nie ma co robic. bez samochodu przerabane. widoki przepiekne i ludzie przesympatyczni.

pozdro! :D

Napisano

pracowalam w sklepie i restauracji. w tym roku tam wracam wiec jak sie zdecydujesz to napewno sie spotkamy. jechalam z almatura ale oferte mialam zalatwiona przez znajoma. wiec byla to wersja z wlasnym pracodawca.

pozdro!

Napisano

Polecam Estes Park, gory skaliste przzebijaja Vermont stokrotnie, a Colorado to najpiekniejszy moim zdaniem stan USA. Szlaki gorskie nie maja sobie roznych. Na polnocy wysokie gory z osniezonymi szczytami, na poludniu pustynie. A w Estes Park krecono horror Shining z Jackiem Nicholsonem.

Napisano

a jesli mi chodzi raczej o zarobek niz turystyke? Z tego co wyczytalem, do Colorado jezdzi b. duzo studentow, do VT raczej mniej, wiec pewnie by byly wieksze szanse na druga prace.. Dobrze mysle? :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...