gall_eon Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Poszukaj na forum, bo ten temat byl chyba nawet ostatnio walkowany. A ja osobiscie nie wiem.
aga_wrr Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 A jak wyglada sprawa z pracodawcą? Bo z doswiadczenia wiem ze przyejmnosc pracy zalezy glownie od stosunków z pracodawcą/przełożonym... Tak jak pisalam wyzej, mam doswiadczenie tylko w dwoch "knajpkach" Menagerem bufetu jest nadal niejaki Joe - fajny facet. W lindys nie bylo zbyt przyjemnie :/ moze cos sie zmienilo. SZefowa calego food and beverage jest starsza kobietka o imieniu Katie - zapalony komputerowiec i naprawde swietny czlowiek ... pomoze wybrnac z kazdej sytuacji. Jesli bedziesz mial jakis wybor, to pnij na Steak House! W wielku kasynach w donwtown kelnerzy nie zarabiali tyle, co busser tam. Powodzenia zycze!
dembol Napisano 3 Maja 2006 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2006 Dzięki za wskazówki. Jutro jade po wize mam nadzieje ze obejdzie sie bez problemów Musze skontaktowac sie z osoba odpowiedzialna za moje zatrudnienie i dowiedziec sie gdzie dokładnie bede pracowal, bo nie ukrywam ze Steak House o ktorym wspomnialas bardzo mnie zainteresowal Pracowałem jako kelner przez pewien czas wiec mam nadzieje ze dobrze mnie ulokują 8) :wink:
aga_wrr Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 Zycze powodzenia! I napisz kiedys na forum, jak Ci sie Hilton podoba.
Hania Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 dembol --> a jakie biuro w PL dawalo kontrakty do Hiltona w Reno?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.