mmisiek32 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam, mam taki problem: niewiem czy opłaca się brac komórke i korzystac z roamingu, czy bardziej opłaca się kupic jakiegoś używanego(oczywiście trójzakresowego) i kupić sobie na miejscu jakiegoś prepeida??jakie macie ogólnie doświadczenia jeśli chodzi o telefonowanie do Polski no i oczywiście wewnątrz Stanów??Z góry dzieki za odpowiedź Pozdro mmisiek32
czarny83 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 mozesz wziac sobie komorke z Polski tylko po to zeby odbierac smsy- osoby do Ciebie piszace beda mialy smsa po normalnej cenie, jak z neta beda pisac to moga i na amerykanski ale ogolnie wez sobie tel z polski i kup tam prepaida, tak bedzie najtaniej, nie wiem jak z dzwonieniem do Polski, ale smsy jakos za 2centy. nie wiem czy oplaca sie w ogole z kom dzwonic do Polski najlepiej chyba kupic sobie karte za 5 czy 10 dolcow i masz na niej do przegadania 1h czy 2h do PL. a w ostatecznosci z budki na quatersy tez nie jest zle:)
unknown _girl Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 to zalezy jaka firma. ja w zeszlym roku kupilam karte i sama aktywacja jej kosztowala mnie 50$ + 10$ karta a w zwstawie z telefonem bylo okolo 100$ wiec nie wiem co lepsze. sms kosztowal mnie 10 centow i kazda rozmowa przychodzaca takze byla platna. karty mnie troche zjadaly ale jak bez komorki zyc? pozdro!
karla Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 ten temat byl juz setki razy , uzyj wyszukiwarki poznasz rozne opinie na ten temat
adrianger Napisano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2006 Ze swojej strony do tematu pragne dodac tylko tyle, ze prawdopodobnie nie bedzie czasu zeby jezdzic i zajmowac sie kupowaniem telefonu zwlaszca wtedy gdy bedzie potrzebny. Tak - warto go zabrac o ile jest trojzakresowy - bo inaczej posluzy jako budzik. Ja oczywiscie biore telefon zawsze.
karus Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 coś mi sie obiło o uszy ze tamte karty sim nei pasują do polskich telefonów ale nie jestem pewien
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.