Rogal Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Czy ktoś brał na wyjazd gitarę, albo kupił ją na miejscu ? Jeśli tak to czy niebyło problemów z jej przewozem tzn. czy jest traktowana jako normalny bagaż i jakim podlega ograniczeniom etc..
czarny83 Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 a co chcesz kupic czy wziac ze soba i polskie biesiadki przy ognisku urzadzac? bo jak to drugie to nie ma specjalnie na to czasu:)
Rogal Napisano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Chcę kupić, możliwie jak najszybciej po przyjeździe, gram troszke bardziej na poważnie i czteromiesięczna rozłąka z instrumentem raczej nie wyjdzie mi na zdrowie
anyz Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 ja mam tak samo z kompem 4 miechy bez kompa - nierealne !!
unknown _girl Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 ja mam tak samo z kompem 4 miechy bez kompa - nierealne !! w kazdej bibliotece sa kompy, gorzej z gitara
anyz Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 wiem stary wiem . moze bedziesz mial sasiadow meksow - ja ostatnio mialem calą meksykanską kapelę myslalem ze oszaleję tak "pieknie"grali
gabrielangel Napisano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 bylem raz na wacie z polakiem ktory przywiozl ze soba gitare. wiec sie da na pewno.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.