Gość Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 Ile płacicie za bilety lotnicze do San Francisco. Na pewno są trochę droższe niż w roku ubiegłym, jakie ceny proponują wam biura?
STMan Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 San Francisco CA (SFO) data: 17.06 cena: 2761.92 +120PLN powrot na 27.09
Gość Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 sawi: no to rzeczywiście wysoka, a dokąd się udajesz z SF, tzn. jaki jest cel twojej podróży:) , mi udalo się znalezc za 2750 na początku czerwca:)
sawi Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 wybieram sie do lake tahoe 25 maja juz powinienem byc na miejscu;) czyli wylot okolo 23-24 maj. A Ty gdzie sie kierujesz z SFO?
pat Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 sprawdzcie w campus travel, maja tanio. rok temu placilam 2000zl a 2 lata temu 3300zl ale to z glupoty bo biuro, z ktorego jechalam tyle mi wyliczylo. a gdzie bedziecie w SF pracowac? piekne miasto, sami zobaczycie pozdrawiam pat
rafciu Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 ja sie wybieram do SF pod koniec czerwca - Union City wiec blisko SF, jak tam jest z dodatkowa praca? ciezko znalezc? moze macie jakies stronki gdzieby moznaby bylo szukac? tez mnie interesuja ceny biletow, widze ze troszki beda kosztowac pozdr
pat Napisano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2006 nie wiem jak w Union City, ale w San Francisco prace dodatkowa mozna spokojnie znalezc. jest duzo knajp, np. wloskich, coffe shopow - pytajcie a znajdziecie www.craigslist.org ale lepiej przejsc sie i poszukac:) pat
wilu31 Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 W Union city jest nawet polski kosciol Tam tez mozna popatrzec czy sa jakies ogloszenia i ewentualnie popytac rodakow, ale z jezykiem i pozwoleniem to knapki i kafejki to dobry pomysl ze wzgledu na napiwki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.